18 Ekim Cuma 2024

Kurtlar Vadisi Dizisinin Ersoy Ulubey’i Merak Edilen Soruları Cevapladı!

Ümit Acar; 1980 yılında Türkiye Sinema Kralı yarışmasında “Kral” seçilerek sanat hayatına başlamış, bugüne kadar canlandırdığı çeşitli karakterlerle çok geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanmış, film, dizi film ve reklam filmi oyuncusudur.
Kurtlar Vadisi Dizisinin Ersoy Ulubey’i Merak Edilen Soruları Cevapladı!

Mütevazı kişiliğiyle de tanınan ve sevilen Ümit Acar, kariyeri boyunca “yerli, yabancı” yüzlerce sinema filmi, dizi film ve reklam filmi projelerinde yer almış, ve oynadığı her projede çok başarılı performanslar sergilemiş tam bir profesyoneldir.

Türk mûsıkî icracılığı konusunda da ; İstanbul belediye konservatuarı , üniversite korosu ve çeşitli cemiyetlerde gerçekten çok değerli müzik üstadlarından istifade etmiş, 24 yıl boyunca müzik hocalığı, yöneticiliği ve şefliği yaparak onlarca konser yönetmiştir.

45 yıl boyunca, en iyi oyuncu ödülü de dahil, “yerli, yabancı” onlarca ödül’le ödüllendirilen Ümit Acar, aynı zamanda genç oyunculara ve oyuncu adaylarına ilham kaynağı olmaktadır. Güçlü fiziği, sesi ve diksiyonuyla Türk sinemasının “çok güçlü” karakterleri arasında gösterilmektedir.

Türk televizyonlarının en önemli dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde sergilediği “Ersoy Ulubey” karakteriyle unutulmaz bir iz bırakmış, Türk sinema ve televizyonlarının en tanınan, sevilen, vazgeçilmez yüzlerinden biri haline gelmiştir. Oyunculuk yeteneği sayesinde, her değişik karaktere kattığı çok ince nüans farklılıklarıyla en çok çalışılmak istenen oyuncular arasındadır.

Konuk : Ümit Acar’ı İnstagram Takip Et

ÜNLÜ TV Sosyal Medya Hesapları

Youtube Abone Ol

İnstagram Takip Et

Tiktok Takip Et

Bu içeriğe tepkin nedir?

İlginizi Çekebilir

Daha Fazla Yükle Yükleniyor...Başka gönderi bulunamadı.

Cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir